Finike Devlet Hastanesi NeredeFinike Devlet Hastanesi Nerede

Finike Devlet Hastanesi Antalya Finike ilçesinde hizmet veren tam teşekküllü bir hastanedir. Bu hastane ile ilgili detaylı bilgileri yazımının devamında sizler için derlemeye çalıştık bildiğimiz üzere şehir hastaneleri ülke gündeminde en çok tartışılan konular arasında yer almaktadır.

Bu hastanelerin fiziksel özellikleri ile ilgili olarak dinlenme salonlarının bulunması ,modern olması, daha  fonksiyonel sağlık tesislerinin olması, nitelikli yatakları ve hasta kapasitesi gibi konulara ön plana çıkmasıdır.  Finike Devlet Hastanesi Hastahaneler.gen.tr sayfasına yapılan hasta yorumlarını şikayetlerini incelediğinizde geniş ve donanımlı olan bu hastanenin ulaşımının kolay olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca hastane içerisinde gerek danışman ve hasta kayıt yerlerinde yapılan yönlendirme gerekse de yerde olan işaretler yada tabelalar sayesinde istenilen yerin kolaylıkla bulunabildiği yapılan yorumlar arasında.  internet sayfasından hastaneye nasıl gidilir? Laboratuvar ve radyoloji sonuçları, hekimler, doktor çalışma çizelgesi ve randevu almak gibi birçok konuda kolaylıkla bilgi sağlayabilirsiniz. Bu hastane ile ilgili detaylı bilgi için hastaneyi ziyaret edebilir, yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Sahilkent, Akdeniz Blv. NO:302, 07740 Finike/Antalya

Telefon: 0242 855 2000

Hizmet saatleri:  24 Saat hizmet vermektedir.

Finike Devlet Hastanesi YOL TARİFİ

Finike Devlet Hastanesi 

Yorumları – Şikayetleri

Muhammet Şahin – 3 ay önce

Hastane yeni ve temiz.Aynı gün kendim ve kızım için gittim. Dahiliye doktoru Aynur hanım çok ilgili, güleryüzlü ve sorularımı kibarca cevapladı.Fakat çocuk doktoru Bade hanım çok sert üslüpla ve aşağılayıcı tavırlar sergileyerek konuştu.Sıramız gelince sonuç bakıyorum diye almadı. Sonra da sinirli bi ifadeyle siz sıranızı kaçırmışsınız dedi.Muayene sırasında da telefon konuşmasının bitmesini bekledik. Kızımı doktora gitmeye seni tatlı bi ablaya götüreceğim diye ikna ettim. Çıkışta hiç tatlı değildi dedi.

Rukiye Öztürk – 4 ay önce

E Nabız dan randevumu aldim, 1.doz biontech aşımı vuruldum. 1-2 gün aşının vurulduğu yere su değdirmemek lazım, hiçbir sıkıntı yaşamadım personel de iyiydi bilgilendiriciydi aşıyı vuran kişi de işini iyi yaptı valla, hiç bir acı morarma vb. olmadı,aksam saatleri aşı icin ideal çok kalabalık olmuyor hava da sıcak olmayınca gündüze nazaran dah iyi saatler aksam saatleri, ayrıca telefonlara da cevap veriliyor, bilgi almak için aramıştım gercekten memnun kaldim aradım kırk saat bekleyip telefonun kapanma durumu olmadi

İkizler İkizler  – 1 ay önce

Hastahane çok güzel fakat bütün çalışanların drlar dahil havlarından yanlarına varılmıyor hepsi sert suratsız allah kimseyi sizin elinize düşürmesin inşallah hayatınız boyunca kendileriniz gibi insanlarla karşılaşırsınız biz hastaları azarlamaya hakkınız yok böyle davranıyorsunuz insanlara sonra dra hemşireye şiddet uygulandı diyolar düzeltin biraz davranışlarınız bu baş hekim hiçmi toplantı yapıpda uyarmıyor acaba bunları !!!!

Atay Tayşi – 1 yıl önce

Tek yıldız sadece yeni bir hastane olduğu için. Kapı güvenliği resmen bir dayı tespihi eksik. Hasta ile senli benli konuşan hasta kabul. Korona Testi yapılışını hava limanı ve Almanya da şahit oldum ve finike de yaptırmak zorunda kaldım. Korona testi yapan ve burnumu kanatana kadar çubuğu sokan doktor. Nedem yapıyorsun dediğimde: -onlar bilmiyor hep yanlış yapıyor böyle sokacaksın ki pozitif se çıksın diyor. Tşk. Not :almanya da sadece ağızdan alınıyor test. Hava alanında zarifçe burnundan alınıyor.

Ali Yıldız – 2 yıl önce

Finike ye yakışan hastane sonunda yapıldı. Bina, muhteşem manzara ve iyi bir donanıma sahip. Birçok iyi doktoru gitti ama toparlanıyor, umarım daha da iyi olur. Doktor ve personeli elinden geleni yapıyorlar sağolsunlar.hepsinden Allah razı olsun. tetkik randevuları biraz uzun zamana veriliyor o düzeltilebilir. eski hastanenin yeri çok kötüydü, otopark sıkıntısı çekiyorduk, şimdi gayet ferah bir şekilde arabaları park ediyoruz. hastane içine güzel bi kantin olursa çok iyi olur…… şimdilik tespitlerim bu kadar. yorumlarımın devamı gelecek. sağlıcakla kalın efendim….

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir