Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği NeredeÖzel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Nerede

Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ankara’nın Akyurt ilçesinde hizmet vermektedir. Akyurt Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. İmplant, çocuk diş tedavisi, tel tedavisi (ortodonti), protez, estetik, beyazlatma (bleaching), zirkonyum, lamine (yaprak porselen) hizmetlerini halka sunmaktadır. Etkin ve donanımlı diş hekimleri faaliyet göstermektedir. Ağız diş poliklinik işletme personel işinin uzmanı ve kurumsal çalışan  Sağlık kuruluşudur. İlk muayene ücretsiz yapılmaktadır. Sizlerde Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hizmet almak isterseniz aşağıdaki yorum ve şikayetlerden faydalanabilirsiniz.

Adres: Beyazıt Mh, Nurettin Cankurtaran Cd. No: 24/C, 06750 Akyurt/Ankara

Telefon: +903128440044

Hizmet saatleri:  Hafta içi 10.00-19.00 arası, cumartesi 10:00-17:00 ve pazar günleri kapalıdır. 

 

Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği YOL TARİFİ

Özel Akyurt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yorumları-şikayetleri

Kerem Kızıl-1 yıl önce

ankarada çok fazla diş hekimine gittm. bir tanıdık vasıtasıyla buraya geldim. arkadaşlar çok ucuza güzel işler yapılıyor. ben içerdeyken birisi 100 liraya diş mi çekilir dye pazarlığa tutuştu canım sıkıldı doktorlara. yapmayın bu insanları küstürmeyin. ameliyatlık deyip kimsenin çekmediği dişi iki saniyede çıkardılar. ellerine sağlık.

Abdurrahman İsak-3 yıl önce

Doktorları tecrübeli ve ilgili özellikle bu durumu çok hoşuma gitti. Yapacakları işlemler ve sonrasındaki bilgilendirmeleri memnuniyet vericiydi. Klinik ortamı hijyenik ve ferahlatıcı bir havası var.

Tuğba Kılıç-8 ay önce

Mükemmel bi klinik 4 yaşındaki oğlumun dişlerini sedasyonla yaptırdık .Doktorlar, çalışan personeller okadar ilgililerki çok memnun kaldık ellerine emeklerine sağlık.

Sefa Üner-10 ay önce

Bizi Akyurt içindeki vasıfsız diş hekimlerinden kurtardılar. Kesinlikle alanında uzman, işini severek yapan ve mütevazı insanlar. Tereddütsüz olarak gidebilirsiniz.

Ahmet Isparta-2 yıl önce

İnanılmaz ilgili, işinde uzman hekimlerin görev yaptığı sağlık merkezi.Bana ve dişlerime iyi davrandıkları için tüm personele ve özellikle Yunus Emre Yüce hocama sonsuz şükranlarımı sunuyorum..

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir