Özel Gazipaşa Elitia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Antalya Gazipaşa ilçesinde hizmet veren bir kliniktir.. Bu klinik ile ilgili detaylı bilgileri yazımının devamında sizler için derlemeye çalıştık.

Bu kliniklerin fiziksel özellikleri ile ilgili olarak dinlenme salonlarının bulunması ,modern olması, daha  fonksiyonel sağlık tesislerinin olması, ve hasta kapasitesi gibi konulara ön plana çıkmasıdır. Özel Gazipaşa Elitia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  Hastahaneler.gen.tr sayfasına yapılan hasta yorumlarını şikayetlerini incelediğinizde geniş ve donanımlı olan bu kliniğin ulaşımının kolay olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kliniğin içerisinde gerek danışman ve hasta kayıt yerlerinde yapılan yönlendirme gerekse de yerde olan işaretler yada tabelalar sayesinde istenilen yerin kolaylıkla bulunabildiği yapılan yorumlar arasında.  internet sayfasından hastaneye nasıl gidilir? Laboratuvar ve radyoloji sonuçları, hekimler, doktor çalışma çizelgesi ve randevu almak gibi birçok konuda kolaylıkla bilgi sağlayabilirsiniz. Bu hastane ile ilgili detaylı bilgi için hastaneyi ziyaret edebilir, yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Adres: İstiklal mahallesi Kıvırcık Ali Sokak no:17 Elitia, plaza, 07900 Gazipaşa/Antalya

Telefon: +905525002052

Hizmet Saatleri: 09.00 – 19.00  saatleri arasında hizmet vermektedir.

Özel Gazipaşa Elitia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  YOL TARİFİ 

Özel Gazipaşa Elitia Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yorumları – Şikayetleri

Mustafa Tarık Taşar – 1 ay önce

Disci korkumu ve agrilarimi guler yuzlu yaklasimiyla ve guven vererek sonlandirip gümüşümü guzellestirdigin icin tesekkurler Abdullah Görgülü hocam.

Mine Şirin – 4 ay önce

Attığım kahkahaları güçlendiren bunca zamandır gittiğim en hijyenik, güler yüzlü ve samimi yerdi. Tedavi sırasında ve sonrasında yaşayabileceğim her şeyi önceden anlatan ve her soruma kibarca cevap veren doktorlar sayesinde en güzel kahkahalarımı atabiliyorum.

Huriye Emen – 6 ay önce

Hijyen hasta memnuniyeti ve güleryüz. Ve bütün bunların ötesinde hassasiyetle özenle yapılmış işlemler. Bundan sonraki adresimin burası olacağı kesin. Abdullah Bey ve ekibine sonsuz teşekkürler.

Bilal Kara – 6 ay önce

Daha önceki tedaviler sırasında mide bulantısı şikayetleri yaşıyordum ama burada başarılı diş hekimleri Abdullah Bey ve Meliha Hanım sayesinde hiç sikayet yaşamadan tedavilerimi tamamladım. Çok memnun kaldım.

Cansu Kahvecioğlu – 7 ay önce

Mutsuz ayrılma ihtimaliniz olmayan güler yüzlülüğü ilke edinmiş muhteşem bir klinik. Özellikle dişçi korkusu olanlar için tavsiye edilesi bir yer. Abdullah bey ve Meliha hanımın özeni sayesinde yapılan işlemleri hissetmedim bile bütün işlemler ağrısız ve acısızdı. Ayrıca tamamen hasta memnuniyeti odaklı çalışılıyor. İletişim sağlama açısından hijyen açısından maksimum verim alınabilecek mutlu ayrılabileceğiniz bir klinik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir