Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Antalya Muratpaşa ilçesinde hizmet veren bir hastanedir. Bu hastane ile ilgili detaylı bilgileri yazımının devamında sizler için derlemeye çalıştık bildiğimiz üzere şehir hastaneleri ülke gündeminde en çok tartışılan konular arasında yer almaktadır.

Bu hastanelerin fiziksel özellikleri ile ilgili olarak dinlenme salonlarının bulunması ,modern olması, daha  fonksiyonel sağlık tesislerinin olması, nitelikli yatakları ve hasta kapasitesi gibi konulara ön plana çıkmasıdır. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Hastahaneler.gen.tr sayfasına yapılan hasta yorumlarını şikayetlerini incelediğinizde geniş ve donanımlı olan bu hastanenin ulaşımının kolay olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca hastane içerisinde gerek danışman ve hasta kayıt yerlerinde yapılan yönlendirme gerekse de yerde olan işaretler yada tabelalar sayesinde istenilen yerin kolaylıkla bulunabildiği yapılan yorumlar arasında.  internet sayfasından hastaneye nasıl gidilir? Laboratuvar ve radyoloji sonuçları, hekimler, doktor çalışma çizelgesi ve randevu almak gibi birçok konuda kolaylıkla bilgi sağlayabilirsiniz. Bu hastane ile ilgili detaylı bilgi için hastaneyi ziyaret edebilir, yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Üçgen, Anafartalar Cd. No:100, 07040 Muratpaşa/Antalya

Telefon: +902423454550

Hizmet Saatleri: 24 saat hizmet vermektedir

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi YOL TARİFİ 

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Yorumları – Şikayetleri

Ramazan Caglar – bir ay önce
Hayatımda gördüğüm en kalitesiz hizmetin olduğu hastane diyebilirim. Göz için randevum vardı. O kadar dar bir koridora onlarca insanı tıkmışlar. Ne birşey sorabileceginiz danışma var nede tekniker. Geri döndüm muayene olmadan. Sağlık sistemi ile övünüyoruz ama o kadar çok sıraya doktor kaç dakikada muayene edip tanı veya reçete yazacak. Doktorlarda zamanla yarışıyor. Yazık çok yazık.
Eda Kaydın – bir ay önce
BEN BÖYLE Bİ REZİL YER GÖRMEDİM NE ZMAAN GELSEK HEP AYNI REZİLLİK 28.12.21 TARİHİNDE 90 YAŞINDAKİ BABAANNEMİ GETİRDİM DİREK ACİL AMBULANS İLE GELDİK EVDE BAKIMLA BERABER ÖMER POYRAZA YÖNLENDİRDİLER AMA BÖYLE Bİ SAYGISIZLIK GERÇEKTEN YOK YANI YANINDAKİ SEKRETER KENDİNİ HASTANE SAHİBİ SANIYOR İLGİLENMEDİ İÇERİ BİLE ALMADI KOVMAKTAN BETER ETTİ RESMEN AMA ŞİKAYET EDECEĞİM BU SAYGISIZLIK HERKESE KARŞI DEVAM ETMEMELİ
Oguzhan Hamamcı – 2 ay önce
13.12.2021 tarihinde kbb doktoru erol çetinkaya bey e randevulu gittim.yaklaşık 3 aydır kulağımda yağ bezesi rahatsızlığım var. ve dört kez devlet hastanelerine gittim. her defasında antibiyotik verip gönderdiler. erol bey 1 ay önceden randevu alıp gittim. sorunu anlatıp bezenin alınmasını istedim. ağrımın olduğunu ve sürekli antibiyotik kullanmak istemediğimi özellikle belirttim. 30 sn bile sürmedi görüşmemiz , başımın ağrıdığını söylememe rağmen ağrımaz diyerek ilaç yazıp gönderdi. ne hastaneden memnun kaldım ne de doktor erol çetinkaya bey den.
Muhammet UĞUR – 3 ay önce
Birgünönce ortopedi polikliniğine 68 yaşında devlete hizmet etmiş bir emekli olarak muaayene olmak için gittim.Reçete yazdı.Ama şikayetim dayanılmaz bir ağrıı uykusuz gecem sonucu tekrar hastaneye başvurmak zorunda kaldım..Önceki muayane eden doktorun ancak muayene olacağımımı bildirdiler .Bu doktor da istirahat izinde olduğundan muaye olamam imkansızdı.Başhekim yardımcısı olan ve poliklinikte sırası bulunan hem aynı branşda olan doktora gittim hem şikayetimi belirttim ya kendi çözer ya da çözüm için yönlendirir diye düşündüm.Son hastasından sonra girdim.Şikayetimi çözeceği yerde önceki doktorunun ne zaman klnik sırası varsa ona gideceğimi veya ücretli özel hasanelere muayene olmamı önererek muayene edemeyeciğini belirterek kapıyı gösterdi.Oysa bu çene çalma süresi içersinde beni herürlü muayene yapma imkanı varken bir sorun çözme makamında bulunan Başhekim yardımcısnın böyle hareket etmesini ne hipokrat yeminine ne de hasta haklarına anlayışa uygun bir hareket tarzı olmadığını milletin takdirine bırakıyorum.
Olga K. K. – 5 ay önce
Bugün Dr. Ali Demirörs’a muayene için ilk defa Devler Atatürk hastanesine randevulu hasta olarak geldim. O kadar pişman oldum ki. Stresli olmasının yanı sıra son derece sert ve emrivaki tavrı var. Muayenem 2 dakika bile sürmedi. Ekrana bakıp bana bilgi vermedi, her şey yolunda mı diye sorduğumda ise gebelik bu her şey yolunda demek gibi bir cevap olamaz dedi. Bu nasıl bir yaklaşımdır? Yılların doktoru tecrübeli diye gittim yanına ama tam bir hayal kırıklığına uğradım. Odasındaki sağlık personeli desen o da sen diye hitap ediyor. Doktor konuşma esnasında uzak durmamı söyledi bana, tamam bu gayet normal ama odanın hijyen konusunda şüphelerim oluştu. Covid diye mesafe tedbiri alınıyor ama temizlik konusunda hiç iyi bir ortam yok. O kadar kötü oldum ki çıktıktan sonra resmen kendimi kobay gibi hissettim ne değer veren var ne saygı gösteren. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir