İstanbul Maltepe ilçesinde Hizmet Vermekte Olan T.C. Sağlik Bakanliği MALTEPE 7 NO’LU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ ile alakalı Bir Çok Detaylı Bilgileri Sizler için Web Sayfamızda Bir Araya Getirip Sizlere Yardımcı Olmak adına Paylaşmaktayız .Sizlerin Daha iyi bir Şekilde bulunan Adrese Gitmeniz İçin Bilgileri sizlere Paylaşmaktayız. Lütfen Sizlere Vermiş Olduğumuz Bilgileri Teyit Edip Öyle Hareket Etmenizdir. Çünkü Bu bilgiler Güncellenip Değişebilir. Lütfen T.C. Sağlik Bakanliği MALTEPE 7 NO’LU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Hakkında Olan Görüşlerinizi bizlere yorumlarda Bildirirseniz seviniriz. Şimdiden acil Şifalar Dileriz.

Adres: Altayçeşme, Nefer Sk. No:3, 34843 Maltepe/İstanbul

Saatler: 08:00 – 17:00

Telefon: 0535 677 01 76

T.C. Sağlik Bakanliği MALTEPE 7 NO’LU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YOL TARİFİ 

T.C. Sağlik Bakanliği MALTEPE 7 NO’LU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YORUMLARI 

Alihan Süsem – 6 ay önce
Aile hekimim Dr.Tuğçe SOFUOĞLU hanımefendi covid19 rahatsızlığımızda benimle ve eşimle çok ilgilendi.Diğer zamanlarda da gereken ihtimali gösteriyor Allah c.c.ondan razı olsun…🤲🤲🤲

Sena Seymen – 3 gün önce
Dr. Tuba hanım bu güne kadar gittiğim çoğu aile hekiminin aksine Güler yüzüyle ilgisiyle bilgisiyle her şeyiyle bizimle çok güzel ilgilendi Allah razı olsun bundan sonra o nereye biz oraya kendisine çok teşekkür ediyorum.

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir